بحرین را میتوان بحر پایداری مردان و زنانی دانست که با امید به روزهای خوب آینده در تلاشند از ظلم و ستم حکام مستبدشان رهایی یابند و برای نیل به مقصودشان از هیچ کوششی دریغ نمیکنند در این میان واژه زنان بحرینی را میتوان مترادف با اسوه صبر در کتاب بیداری اسلامی قلمداد کرد.
به گزارش شفقنا به نقل از ایکنا، انتخابات مصر این روزها تیتر یک روزنامهها و تلکس خبرگزاریهایی شده که مسائل خاورمیانه و بیداری اسلامی را تحت پوشش قرار میدهند و این سبب شده تا حکام مستبد عرب که در اثر بیداری اسلامی ملتهای مسلمان روزهای پرهراسی را سپری میکنند با فراغ بال بیشتری به سرکوب اعتراضات مردمی اقدام نمایند.
اما معترضین مظلوم بحرینی که در اولین روزهای بیداری اسلامی ندای حقطلبی سر دادند و بیش از یک سال است که بر آرمانهایشان استوار ماندهاند مورد بیشترین آزار و ظلم از سوی دستگاه حاکم قرار گرفتهاند و در این میان زنان و دخترانی که همپای مرادن و گاه در جایگاه پیشقراولان در راهپیماییها و تجمعات شرکت کردند نقشی انکارناپذیر در پیشبرد اهداف انقلاب دارند.
این قشر مظلوم تمام جوامع عربزبان که حتی در ثروتمندترین کشور عربی(عربستان) فقیرترین انسانها هستند در بحرین بهمنظور رسیدن به آرمانهایشان از هیچ کوششی دریغ نمیکنند و با انواع مبارزات مدنی سعی در رسیدن به آرزوهایشان دارند.
جدیدترین این گزارشات که چندی پیش توسط انقلابیون در شبکههای اجتماعی منتشر شد و بعدا رسانهها نیز آن را تایید کردند اعتصاب غذای زینب الخواجه دختر عبدالهادی الخواجه فعال حقوق بشر بحرینی در زندان بود.
این بانوی بحرینی که در راهپیمایی اعتراضی نسبت به برگزاری مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک در منامه بازداشت شده بود به 40 روز زندان محکوم شد. مادر زینب، همسر «عبدالهادی الخواجه» در گفتوگو با رویترز تاکید کرد که دخترش همسو با یکی دیگر از زنان بازداشت شده فعال حقوق بشر به نام «معصومه السید» دست به اعتصاب غذا زده و از یکشنبه گذشته تاکنون در اثر افت قند خون و ضعف جسمی چهار بار به بیمارستان منتقل شده است.
عفو بینالملل و دیدهبان حقوق بشر بارها در گزارشهای خود نسبت به آزار و شکنجه زنان توسط نیروهای «آل خلیفه » ابراز نگرانی کردهاند. زنان بحرینی از 14 فوریه 2011 طیف وسیعی از معترضین به نظام حاکم را تشکیل دادند و همین سبب شد تا رژیم به منظور کاهش شدت تظاهرات برخوردهای خشونتآمیزی را نسبت به بانوان اعمال نماید، شاهد این مدعا خاطرات و مصاحبههایی است که خانوادههای دستگیرشدگان در مورد دستگیری فرزندانشان اظهار کردهاند. لازم به ذکر است طی دو سال اخیر 200 زن از جمعیت یک میلیون نفری این کشور به جرم شرکت در تظاهرات بازداشت شدهاند.
منبع : شفقنا